Hidrolatų naudojimas saulėtą ir karštą dieną

Hidrolatų naudojimas saulėtą ir karštą dieną

Hidrolatų naudojimas saulėtą ir karštą dieną

Hidrolatai yra gryni augalų distiliatai, kurie vasarą gali tapti puikiais odos priežiūros pagalbininkais. Jie ne tik gaivina, bet ir drėkina bei apsaugo odą nuo saulės poveikio. Pateikiame pagrindinius būdus, kaip hidrolatus naudoti karštomis dienomis.

Veido Gaivinimas

Kaip naudoti: purkškite hidrolatą tiesiai ant veido kaip gaivinančią dulksną. Rekomenduojami produktai: rožių hidrolatas, levandų hidrolatas, ramunėlių hidrolatas, liepų hidrolatas, rugiagėlių hidrolatas, o riebiai odai - apelsinų žiedų hidrolatas. Nauda: rožių hidrolatas su hialurono rūgštimi efektyviai drėkina ir mažina paraudimus. Liepų hidrolatas ramina odą ir mažina uždegimus, puikiai tinka jautriai odai. Rugiagėlių hidrolatas gaivina odą ir atgaivina pavargusias akis, o apelsinų žiedų hidrolatas suteikia odai gaivumo ir spindesio, puikiai tinka riebios odos priežiūrai.

Po Saulės Vonių

Kaip naudoti: purkškite hidrolatą ant odos po saulės vonių, kad sumažintumėte uždegimą ir nuramintumėte sudirgusią odą. Rekomenduojami produktai: ramunėlių, hamamelių, rugiagėlių hidrolatai. Nauda: šie hidrolatai veikia kaip natūralūs antioksidantai, pagreitina odos regeneraciją. Hamamelių hidrolatas ypač veiksmingas mažinant odos paraudimus ir uždegimus. Rugiagėlių hidrolatas padeda nuraminti ir atgaivinti odą po saulės poveikio.

Makiažo Fiksavimas

Kaip naudoti: naudokite hidrolatą kaip natūralų makiažo fiksatorių. Rekomenduojami produktai: rožių hidrolatas, apelsinų žiedų hidrolatas. Nauda: hidrolatai suteikia odai natūralų spindesį ir prailgina makiažo išlaikymą. Apelsinų žiedų hidrolatas suteikia odai gaivumo ir švytėjimo.

Plaukų Gaivinimas

Kaip naudoti: purkškite hidrolatą ant plaukų, kad suteiktumėte jiems gaivumo ir blizgesio, padrėkintumėte. Rekomenduojami produktai: levandų, liepų hidrolatai. Nauda: šie hidrolatai stiprina plaukus ir padeda sumažinti pleiskanas. Liepų hidrolatas taip pat suteikia plaukams minkštumo ir švelnumo.

Rankų Dezinfekavimas

Kaip naudoti: naudokite hidrolatą kaip natūralią rankų dezinfekavimo priemonę. Rekomenduojami produktai: levandų hidrolatas. Nauda: antimikrobinės savybės padeda greitai ir efektyviai dezinfekuoti rankas.

Hidrolatų naudojimo privalumai:

Natūralumas: hidrolatai yra natūralūs ir saugūs visiems odos tipams, įskaitant jautrią odą.

Daugiafunkcionalumas: hidrolatai gali būti naudojami kaip veido tonikas, plaukų gaiviklis, makiažo fiksatorius ar natūralūs purškiami dezodorantai.

Lengvas panaudojimas: vos keli hidrolato papurškimai ant veido ar kūno gali suteikti greitą ir efektyvią pagalbą karštomis dienomis.

Naturee.lt produktai yra natūralūs, ekologiški ir veiksmingi, užtikrinantys jūsų odos priežiūrą bet kokiomis sąlygomis. Atraskite hidrolatų galią ir mėgaukitės jų teikiama nauda visą vasarą! 

Norėdami sužinoti daugiau apie Naturee hidrolatus su hialuronu ir įsigyti juos, aplankykite oficialų tinklalapį čia.

Grįžti į tinklaraštį

Palikite komentarą